Over ons

EagleWorks gelooft dat iedereen getalenteerd is, maar we zien ook dat niet iedereen op elke plek goed tot zijn recht komt. Wij geloven dat mensen die vanuit hun talenten werken, gelukkiger zijn en beter presteren. Daarom is het doorgronden van talenten de basis van onze outplacementtrajecten en coachingstrajecten.

Als gecertificeerde TMA (Talent-Motivatie-Analyse) Professionals helpen we mensen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten om van daaruit hun loopbaan te verbeteren.

Ook in onze trainingen gaan we uit van het versterken van talenten. Niet van een 4 een 6 maken, maar van een 7 een 9.  We zijn ervan overtuigd, dat  deelnemers het meeste leren van zelf ervaren. Interactie, doen en leren van en met elkaar zijn daarom onze basisingrediënten.

Werken en groeien vanuit talent. Dat is waar we in geloven en dat is waar we goed in zijn.

EagleWorks is opgericht door Saskia Kock. Zij heeft diverse managementfuncties vervuld bij bedrijven die actief zijn in recruitment en development.       

    

   

EagleWorks

De naam EagleWorks refereert naar de Adelaar en staat daarmee symbool voor kracht, onafhankelijkheid, visie en scherpe blik.

We onderscheiden ons door resultaat- en klantgerichte maatwerkoplossingen en hechten veel waarde aan persoonlijk contact,  kwaliteit, betrouwbaarheid, transparante werkwijze en heldere communicatie.